dijous, 20 de desembre del 2012

Carta de suport al director


CARTA DE SUPORT AL DIRECTOR
Els alumnes de l’IES Francesc Ferrer I Guàrdia,
Manifestem el recolzament al director del nostre institut, Manel Rodríguez-Castelló, qui sempre ha fet el seu millor esforç en dinamitzar les activitats culturals i socials del centre, així com també ha treballat amb la idea d’una escola pública digna i en valencià.

Com a estudiants del centre podem afirmar que la seua línia de treball, compartida pels alumnes, pares i professors, és molt beneficiosa, tant per al propi institut com per al barri.

El centre, no tan sols el director, ha estat sempre disposat a obrir les seues portes als diferents col·lectius que ho han demanat, amb una intenció productiva i profitosa per al centre, el barri i els seus habitants. Sempre ha estat un punt d’inflexió de cultures, experiències i coneixements.

Gràcies a l’enorme tasca exercida pel director, aquestes millores s’han produït, per això com a estudiants de l’IES Francesc Ferrer I Guàrdia estem amb ell i titllem d’absurdes i ofensives les denúncies presentades. No entenem com s’arriba a la situació en la que ara mateix es troba, tan sols per donar permís per a fer un concert a l’IES, un concert que era per a tot el barri.

Per tant enviem aquesta carta per a mostrar el suport incondicional que atorguem al nostre director.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons